Foreningen for alle konservative studenter er en partipolitisk uavhengig samlingsorganisasjon for alle konservative studenter ved høyere utdanningsinstitusjoner.

Foreningen ble stiftet 17. mai 2017 ved Universitetet i Oslo på initiativ av en gjeng konservative studenter som alle ønsket et partipolitisk uavhengig alternativ til Den konservative studentforening. Vi har nå tre lokallag i Oslo, Bergen og Trondheim, og fem nye er under oppseiling i Tromsø, Kristiansand, Stavanger, Telemark og København.

Formålet med organisasjonen er å samle konservative studenter i hele landet, uavhengig av partipolitisk ståsted, til diskusjoner, foredrag og annet sosialt. Vi ønsker å bidra til å knytte bånd og bygge relasjoner mellom konservative studenter fra forskjellige partier og konservative ståsteder.

FAKS har arrangert foredrag med bl.a. Asle Toje, Öde S. Nerdrum, Kjell Skartveit, Bernt Oftestad og Terje Tvedt. Vi planlegger flere lignende aktiviteter fremover som vil bli reklamert for her på siden. Det er bare å bli med.

Vil du bli medlem? Meld deg inn her.