Høsten 2021, og fremtiden til FAKS Oslo

Høsten 2021, og fremtiden til FAKS Oslo

Publisert av Håkon Daniel Myhre den 18.12.21. Oppdatert 19.12.21.

FAKS Oslo har holdt flere arrangementer i løpet av høsten, blant annet et foredrag med Torbjørn Røe Isaksen. Isaksen måtte svare på vanskelige spørsmål fra salen, og vi hadde en interessant oppklaring og diskusjon om akkurat hva konservatisme er, og hvordan konservative skal forholde seg til fremtiden. Jussprofessor Hans Petter Graver holdt et foredrag om pandemipolitikk, om hvordan den norske stat tilranet seg fullmakter under pandemien. Vi holdt også en valgvake, med mange hyggelige folk, og drama etterhvert som resultatene rullet inn! Syklubben, som tidligere er omtalt på våre nettsider, hadde også en vellykket juleavslutning, med pepperkaker og julegløgg!

 

Den 25. november 2021 valgte FAKS Oslo inn ett nytt styre. Etter mange års innsats har vår kjære nestleder Ingrid Thorkildsen trukket seg. Vi ønsker henne lykke til! Haakon Teig har fortsatt i rollen som leder enn så lenge, men vi har også fått en mengde nye styremedlemmer. Eskil har tatt over som ny nestleder, Sondov som 2. nestleder og økonomiansvarlig, Hanna som arrangementsansvarlig, Kristina som medlemsansvarlig, Anna som bookingsansvarlig, og undertegnede som webansvarlig. Med dette nye styret skal FAKS marsjere inn i fremtiden. 

 

Nå ligger fremtiden foran oss. Vi venter spent på tredje nummer av tidsskriftet Føniks, som kommer på nyåret, samt den store Oikos-konferansen i april, arrangert av vår leder, Haakon Teig! Det er godt å være konservativ I DAG!