FAKS Telemark ser dagens lys

FAKS Telemark ser dagens lys

Publisert av FAKS Redaksjon den 22.11.20. Oppdatert 09.09.21.
Bildet viser lokallagsleder Frank Halvor Hegland med flere på den første samlingen for FAKS Telemark (Foto: FAKS Telemark)

Ingeniørstudent Frank Halvor Hegland har den siste tiden jobbet med å stable på beina et lokallag i Telemark. FAKS er i ferd med å bli en virkelig landsdekkende forening takket være ildsjeler som ham.

- Jeg studerte i Oslo, og meldte meg opprinnelig inn i lokallaget der, men flyttet tilbake til Telemark da min kone ble gravid. Siden har jeg holdt kontakten med miljøet i Oslo, og blant annet deltatt på FAKS lesesirkel og reist inn for å delta på noen arrangementer.

  Hvordan gikk du frem for å få kontakt med andre konservative i Porsgrunn?

Jeg hang opp masse lapper rundt omkring på campus. Det var ikke enorm respons, Porsgrunn er jo et lite sted med et enda mindre studentmiljø. Men jeg fikk en e-post fra en som kjente noen andre interesserte, og lørdag 14. november gjennomførte vi vår første uformelle samling. Vi var totalt 6 stykker.

 Hva vil du si om framtidsutsiktene for FAKS i Telemark?

Det ser bra ut, vi har som målsetning å få så mange som 10 medlemmer før jul.

  Har dere noen konkrete planer for aktiviteter fremover?

Nå tenker vi å få på plass en rutine med konservativ pils og sosialt samvær én gang i uka. Vi har også et mer langsiktig mål om å gjennomføre et foredrag eller seminar i løpet av vårsemesteret.

 For å si det med Ropstad: Klarer dere ett så klarer dere vel to?

To er definitivt bedre enn ett, men vi starter med det ene.

Ønsker du å starte et lokallag av FAKS ved ditt studiested eller finne ut om det allerede er FAKS-initiativ i din by? Send en e-post til faks.norge@gmail.com.